Sundaram – tar Indien till dig!

 

Vi på Sundaram handplockar kläder, sjalar och inredning från Indien och säljer till dig som dansar Bollywood-dans, ska ha temabröllop, vill ha något riktigt unikt på festen eller bara råkar älska indisk stil! Vi har allt från senaste modet till klassiska kläder, såsom churidar kameez, saris och pashminasjalar samt smycken och inredningsdetaljer i Rajasthanistil. Vi har kläder för herrar, damer och barn, i både avslappnad somrig stil såsom sköna haremsbyxor, och festfint i sidenkameez. Vår prisklass ligger från några tior för fina inredningspresenter till ett par tusen för eleganta pashminasjalar och exklusiva sidendräkter.

Jag som driver Sundaram heter Agneta Hammengren och har sedan 60-talet haft en stark kärlek till Indien efter att som ung bott där under ett år och sedan återvänt gång på gång. Nu delar jag upp året mellan mina båda ”hemländer” och vill gärna bidra av något från båda världarna.

 

Oavsett om du klär dig indiskt till vardags, dansar Bollywooddans, eller ska på fest med indiskt tema, hoppas vi att du ska hitta det du behöver hos oss!

Varmt välkommen till oss för att välja ut dina unika ting.

 

Kontakta mig på agneta@sundaram.se

Vill du komma och prova på plats så är du välkommen att boka tid för ett besök i Täby utanför Stockholm